Informatii

Despre Cursa 2024

Pedala in Banie a luat nastere din pura pasiune pentru miscare in natura, in anul 2018, fiind initial dedicat mountain bike-ului, disciplina sportiva care atrage din ce in ce mai multi adepti.

Usor, usor, am inclus si cursele de alergare, am diversificat categoriile de varsta si am creat la fiecare editie o experienta de neuitat, de care iubitorii de sport se bucurau alaturi de prietenii si familia, deopotriva.

Pedala in Banie este primul eveniment sportiv cu traditie, care genereaza negresit un impact pozitiv in comunitatea doljeana, adunand tot mai multi iubitori de natura si sport.

Initiativa noastra a fost primita cu bratele deschise de sportivi amatori si profesionisti sau simpli iubitori de sport in aer liber, castigand rapid popularitate.

Construim o traditie pentru iubitorii de MTB, alergare si nu numai, din Craiova si imprejurimi si va lansam provocarea de a ne fi alaturi pe 15 si 16 iunie.

Pregatim surprize concurentilor, actiuni de voluntariat, ecologizare si nu numai la Pedala in Banie 2024 sau “muntele de la campie”, asa cum ii spun cunoscatorii.

100KM

distance

3-6

hours/day

6

Difficulty (1-10)

1806

High Point